I DESPRÉS DEL FESTIVAL… QUÈ?

Categories: noticia_home,noticies2015

Nou en ornitologia? Vens al DBF a veure què hi ha per tu? Faràs les sortides “Emprèn el vol“? T’atreviràs amb les sortides en vaixell? I després, com t’introduiràs de veritat en el món de l’ornitologia?

Has de saber que l’Institut Català d’Ornitologia, co-organitzador del DBF, du a terme cursos i sortides per formar des de principiants que encara no saben com s’agafen els prismàtics fins a birders consolidats que volen portar la seva afició a un nivell superior. L’ICO ofereix un currículum ideal per rebre formació en ornitologia i arribar a ser un birder:

People Abel grup ulldemolins swarovski cata 7 - lowCurs Flash: durada d’un dissabte i diumenge matí. Sortides els matins i 3 hores d’aula a la tarda per aprendre a fer servir la guia de camp, triar uns bons prismàtics i conèixer com es miren ocells.

Curs d’Introducció: durada de 4 dissabtes a temps complet. Sortida els matins i classe en aula a la tarda. Aprendràs ornitologia de camp però també aprendràs a interpretar allò que veus: per què canten els ocells? com s’orienten quan migren? per què tenen una vista extraordinària? com els podem censar? i molts altres “perquès”…

Curs d’Identificació: durada de 6 dissabtes a temps complet. Sortida els matins i classe en aula a la tarda. Aprendràs a identificar ocells que ara són un misteri per tu: limícoles, aus marines, nocturnes, ocells minúsculs que no surten mai dels arbustos… A les classes practicaràs amb vídeos, fotografies misteri, jocs d’identificació i recursos online

Amb aquests tres cursos, que representaran més de 50 hores de vol al camp i 30 a l’aula podràs arribar al DBF de 2016 fet un crack. No perdis l’oportunitat!

Author: canvis