ESCALFA MOTORS PER LA CURSA ORNITHO-SWAROVSKI OPTIK!

Categories: noticia_home,noticies2015

Ornitho panoramicaSón uns prismàtics de 2.300€ una bona motivació per sortir a mirar ocells? Està clar que no cal que se li regali res a un birder per tal que surti al camp i per molts d’ells tampoc cal fer-ho perquè introdueixi les seves observacions a Ornitho però sí que és cert que uns prismàtics SWAROVSKI EL 10 x 42 són un bon motiu per no oblidar-se de fer-ho.

El dia 1 de setembre és el tret de sortida per participar en la Cursa Ornitho-Swarovski. Introduint una llista completa a Ornitho al dia entraràs al sorteig que es farà el diumenge del Festival. Com més dies hagis entrat alguna llista completa, més opcions tindràs de guanyar el premi. Com si cada dia haguessis comprat un número de loteria! Si només pots entrar llistes a Ornitho algun dia, no et desanimis, també tens l’opció a guanyar.

 

 

edificimarjalEnguany, per a premiar encara més la vostra participació a la cursa i també donar-vos més opcions a guanyar, hem afegit un segon premi que sabem que us agradarà experimentar.

Es tracta d’una estada d’una nit en habitació doble a l’hotel Marjal Allotjament a Poblenou del Delta. Un petit hotel de 4 estrelles dedicat al repòs, el silenci i fins i tot a l’observació de les aus. El trobareu a l’entrada del poble, encarat a la llacuna de l’Encanyissada i, amb el telescopi instal·lat al finestral de la sala de lectura, podreu seguir observant els moviments a la llacuna, perquè no us perdeu ni un minut de la vida allí.

Feu una ullada a la web www.marjalallotjament.com , i us entraran ganes de participar a la cursa!

Així que prepara’t. El dia 1 de setembre ja és a prop. Intenta entrar 19 llistes completes  per tenir el màxim d’opcions i participa en Ornitho, el projecte de l’Institut Català d’Ornitologia que ha guanyat el premi a Millor Projecte de Ciència Ciutadana per la revista El Temps en 2015 i que emmagatzema ni més ni menys que mig milió d’observacions d’ocells cada any.

Author: canvis