EL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA, COL·LABORA AMB EL DBF’2015

Categories: noticia_home,noticies2015

Museu BlauÉs una excel·lent notícia que una institució amb tanta tradició en la investigació com el Museu de Ciències Naturals de Barcelona o Museu Blau, col·labori amb el DBF. El Museu es constitueix com a col·laborador especial del Festival patrocinant econòmicament les sortides “Emprèn el Vol”, en les que s’iniciarà el públic en el món de l’ornitologia amb una sortida guiada pels volts de la llacuna de la Tancada.

A més, el Museu col·labora fent difusió de les activitats del DBF i aportarà un dels seus investigadors per fer una xerrada. Així, Javier Quesada, reconegut investigador del Museu i també consultor científic de l’ICO, farà una xerrada sobre les seves investigacions a l’entorn d’un fet que ha sorprès la comunitat científica: la notable davallada d’un ocell freqüent com el pardal comú.

El Museu de Ciències Naturals (http://museuciencies.cat/) no és només un museu en el que s’exposen peces o es fan exposicions sinó que, a més, constitueix un reconegut centre d’investigació i de difusió de les ciències naturals. La seva col·lecció zoològica, amb més 34.000 peces de diferents espècies de les quals 13.000 són ocells, és de gran importància per tenir material d’investigació taxonòmica i genètica a l’abast de la comunitat científica.

Author: canvis