EL LYNX ID CHALLENGE, MOMENT CULMINANT DEL FESTIVAL PELS BIRDERS XTREMS

Categories: noticia_home,noticies2015

L’any passat es va viure la primera edició del Lynx ID Challenge al Delta Birding Festival, concurs al nivell dels més malalts en identificació d’ocells en les fronteres del què els éssers humans som capaços de reconèixer. 40 espècies d’ocells, amb fotografies, vídeos i sons van desfilar davant dels sentits dels birders que omplien de gom a gom la sala gran de conferències, mentre anaven bojos intentant esbrinar quins eren aquells bitxos.

Lynx ID QuizDoncs bé, el Lynx ID Challenge torna aquest any amb un format similar però que, gràcies a la imaginació retorçada dels organitzadors, reserva alguna sorpresa per fer anar més de corcoll els concursants. Certament, patireu… però no us queixeu; sabem que us agraden els reptes, que les dificultats no són més que tanques que us encanta saltar i que cada vegada que identifiqueu un ocell difícil us colpeix la urgència d’anar per un altre encara que costi encara més.

El concurs estarà moderat per Hadoram Shirihai, garantia que la cosa serà interessant i hi haurà premis consistents en llibres de les últimes novetats de Lynx Edicions pels 3 primers classificats. Uns premis francament atractius però, tot i així, sabem que concursareu només pel repte de resoldre un puzzle difícil. Sou incorregibles…

Author: canvis