DIGISCOPING ADAPTERS I FOTODIGISCOPING.INFO CONVERTEIX EL DELTA BIRDING FESTIVAL EN UN POL D’ATRACCIÓ PER ALS DIGISCOPERS!

Categories: noticia_home,noticies2015

digiscoping adaptersLa coneguda empresa fabricant d’adaptadors per digiscoping i la web dedicada al digiscoping han fet una gran aportació al festival. A més de repetir com a expositors, aquest any ocupant l’estand especial de la caseta de l’aguait, han aportat tres conferenciants de pes per parlar, des de diferents enfocaments, de digiscoping i fotografia de Natura.

Dos d’ells són la Rosa Matesanz, del Baix Empordà, i l’Ana Mínguez, de Madrid. Ambdues s’han fet famoses per demostrar una i altra vegada amb imatges espectaculars que el digiscoping no és una tècnica “menor” per a la fotografia de natura. Amb un equip adequat, bons coneixements tècnics i molta sensibilitat estètica, han aconseguit imatges que difícilment algú podria considerar que no estan al mateix nivell que les que altres fotògrafs aconsegueixen amb els poderosos i molt més cars teleobjectius fotogràfics.

I el tercer, Javier Milla, ens introduirà, des d’una perspectiva més àmplia, com la fotografia ha esdevingut un dels mitjans més potents per estimular l’interès i el coneixement de la natura tant als afeccionats com al públic en general.

I per últim, no us ho perdeu, al foro de fotodigiscoping.info, s’ha convocat als digiscopers a una “Quedada Nacional” al mateix Delta Birding Festival. (http://www.digiscopingadapters.es/quedada-nacional-de-digiscoping/).

Author: canvis