HORARIS

El Delta Birding Festival té lloc del 22 al 24 de setembre. Els horaris d’obertura a MónNatura Delta són:

DIA HORA
Divendres 22 De 16:00 a 20:30
Dissabte 23 De 9:30 a 21:30
Diumenge 24 De 9:30 a 16:30

Amb l’entrada del Festival pots gaudir d’un munt d’activitats però hi ha algunes que cal treure entrada expressament.

ENTRADES AL FESTIVAL

L’entrada al festival és individual i dona dret a accedir als 3 dies al Festival

Preu ADULT (major de 14 anys):

- Anticipada: 6€/pax

- Al festival: 8€/pax

Preu NEN (menor de 14 anys): GRATUÏT

Preu especial només diumenge: 4€/pax

 

LES AUS PELÀGIQUES DEL DELTA
Sortida en vaixell amb guia des de Sant Carles de la Ràpita a mar obert per a observar baldrigues, xatracs i gavines, entre d’altres. Una sortida que no et deixarà indiferent! Hi ha una sortida prevista cada dia amb 70 places disponibles/dia.

De 30 a 36€ICONO_MAS_INFO

UN RIU D’OCELLS
Sortida fluvial riu amunt i fins la desembocadura per observar la riquesa d’ocells que viuen al riu Ebre. Ens acompanyarà un guia en tot moment. Hi ha una sortida prevista el dissabte i una altre el diumenge.

De 17 a 23€ ICONO_MAS_INFO

UN PARADÍS SECRET AL DELTA

Visita guiada a la llacuna de l’Alfacada, un indret secret, no accessible i molt ric en biodiversitat. En finalitzar s’assistirà a una sessió pràctica d’anellament científic. Hi ha dues sortides previstes amb 25 places disponibles cadascuna.

De 20 a 26€ ICONO_MAS_INFO

PHOTODIGISCOPING

Curs especialitzat en aquesta tècnica que constarà d’una sessió teòrica a càrrec de Marcos Lacasa a l’estand de Swarovski Optik dissabte al matí i una sessió pràctica als hides de l’espai natura l’Alfacada. Swarovski Optik posarà a disposició dels participants material adequat per provar i poder fer el curset. Només per a 12 persones! No et perdis aquesta gran oportunitat!

40 € ICONO_MAS_INFO

NATURA A L’ORELLA

Has pensat alguna vegada que t’agradaria sortir a la natura i enregistrar tot allò que sents? Doncs bé aquest any de la mà d’Olympus i de l’Eloïsa Matheu podràs descobrir els sons de la natura. Diumenge a primera hora sortireu en un grup molt reduït (12 places) a enregistrar els sons de la natura a la zona de l’Embut per després analitzar-ho. No et perdis aquesta gran oportunitat!

25€ ICONO_MAS_INFO

MÉS FILTRES I MENYS PHOTOSHOPSlanzarote

Sortida pràctica al moll de les Madelenes per a fer pràctiques amb filtres (Casanova Foto aportarà jocs de filtres per a poder fer les pràctiques, valorats en 1200€). L’ ús de filtres fotogràfics ens permet controlar pràcticament qualsevol situació d’il·luminació, per complexa que sigui, podent fer bones fotos en qualsevol sortida. En aquest taller aprendràs a distingir els tipus de filtres i a treure’n profit d’ells, així com les tècniques i configuracions del teu equip per a la fotografia de paisatge.
Hi ha 20 places disponibles. Es recomana assistir abans a la presentació teòrica.

40€ ICONO_MAS_INFO