ALLIBERAMENT D’OCELLS RECUPERATS

Categories: noticia_home,noticies2015

????????Al Parc Natural del Delta de l’Ebre hi ha el Centre de Recuperació de Fauna de Canal Vell que té com a finalitat recuperar animals salvatges que hagin estat ferits per causes naturals o d’origen humà.

L’any 2014 van arribar un total de 450 animals, dels quals la meitat aproximadament eren ocells. Molts d’aquests animals ja arriben en estat irrecuperable però un equip de veterinaris s’encarrega de guarir aquells que poden ser retornats al medi natural, mentre que els que poden viure en captivitat però no tindrien possibilitat de sobreviure en estat salvatge es mantenen al centre amb finalitats educatives.

En el Delta Birding Festival el diumenge 20 s’alliberaran diferents ocells procedents del centre de recuperació. En aquests moments hi ha 2 bernats pescaires capaços de pescar pel seu compte i en condicions de viure llibertat, que seran alliberats juntament amb altres ocells que estan a la “sala d’espera” acabant la seva recuperació i probablement estiguin a punt per viure lliures.

Si vols veure de prop aquests magnífics ocells i gaudir amb ells de la seva nova vida, lliures de nou, no t’ho pots perdre: diumenge a les 14:30 davant de l’edifici del mirador.

Author: canvis